English


Historia

Monster–putkivahvistimien tuotekehitys alkoi Forssassa vuonna 1969. Taito Mäntymaan päämääränä oli suunnitella ja valmistaa yhteistyössä laajan muusikkoryhmän kanssa vahvistinperhe, jonka tärkeimmät ominaisuudet olisivat monipuolinen ja onnistunut äänimaailma sekä kestävä sähkömekaaninen toteutus.

Näiden lähtökohtien seurauksena Monster-putkivahvistimet olivat kuuluva osa suomalaisten bändien lavakalustoa 1970-luvun alkupuoliskolla.

Vuonna 2003 esiteltiin toisen sukupolven, täysin käsityönä tehtävä, vuonna 1969 aloitettuun tuotekehitykseen perustuva Monster Mexiacn-tuoteperhe. Nyt on tullut aika esitellä täysin uudistettu 2016 Monster Pineland-tuoteperhe, sekä Visual Clone Guitars / The Black & White Series- ja Tribute Series-tuoteperheet.

Monster Tiimi

Taito Mäntymaa, (Radio/TV-mekaanikko), pitkä historia musiikin, audiotekniikan ja elektroniikkasuunnittelun kanssa. Monster-putkivahvistimien perustaja ja tekninen tukihenkilö.

Juha Mäntymaa, (HW-insinööri AMK), soittanut kitaraa 45-vuotta, intohimoinen kitaransoiton-, kitaroiden- ja putkivahvistimien tutkija. Monster Mexican & Pineland-vahvistinperheiden suunnittelija ja valmistaja sekä Visual Clone-kitaroiden ja Tribute-sarjan tekijä. Kotimaan ja ulkomaan markkinointi.

 group3