Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaustiedot

Kiitos mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan! Jotta voisimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, on mielestämme tarpeen, että viestintämme on oston / tilauksen jälkeen henkilökohtaista. Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin ja vastaamaan jokaiseen kyselyyn henkilökohtaisesti. Tuotteemme sisältävät optioita, kun olette suorittanut oston / tilauksen, saatte meiltä sähköpostia tai puhelinsoiton haluttujen optioiden ja toimitusehtojen vahvistamiseksi yhdessä.

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan 100% käyttövalmiudessa, ellei toisin mainita. Toimitamme tuotteitamme maailmanlaajuisesti, ennakkoon maksettuna, täysin vakuutettuna lähettäjän toimesta (kulut sisältyvät lähetyskustannuksiin).

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Hyväksymme ennakkomaksun myös maksumääräyksellä / pankkisiirrolla, lähetämme ennakkomaksutiedot tarvittaessa emailina, jos haluatte käyttää PayPal maksutapaa on lisämaksu ovh +5%.

Lähetyskulut

Tuotteitamme toimitetaan kotimassa Postin tai Matkahuollon välityksellä ja ulkomaille Postin välityksellä. Ilmoitamme lähetyskulujen suuruuden optioiden ja toimitusehtojen vahvistamisen yhteydessä, jotka perustuvat sijaintiin, kokoon ja painoon. Lähetyskulumme ei sisällä lisäkustannuksia, kuten tuontiveroa, tuontitullia, välityspalkkioita jne., koska näistä kustannuksista vastaa vastaanottaja / asiakas. Kun tilaus on lähetetty, lähetämme sähköpostiviestin, joka sisältää seurantanumeron. Lähetykset on vakuutettu lähettäjän toimesta, joka sisältyy lähetyskuluihin.

Takuut ja palautukset

Takaamme tuotteillamme olevan 100% käyttövalmiuden. Teidän asiakastyytyväisyytenne on meidän tärkein tavoitteemme. Tuotteillamme on rajoitettu 10-vuoden takuu ensiostajalle, laitteen takuusinetin pysyessä koskemattomana, putkilla ja kaiuttimilla on 3kk rajoitettu takuu. Takuukorjaukset ja palautukset käsitellään tapauskohtaisesti harkintamme mukaan. Tarjoamme 48 tunnin hyväksymisjakson Monster Amplifier- tai Visual Clone Guitar-tuotteille. Jos ette ole tyytyväinen tuotteeseen, ilmoittakaa meille 48 tunnin kuluessa tuotteen saapumisesta. Käsittelemme palautuksen tapauskohtaisesti, jonka jälkeen on mahdollista lähettää tuote takaisin samalla pakkausmateriaalilla ja samassa kunnossa kuin se lähetettiin. Mikäli takuu tai palautusoikeus (48h tuotteen vastaanottamisesta lukien) ovat voimassa, asiakas vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat mainitun tuotteen lähettämisestä meille vakuutettuna. Palautusten yhteydessä kaikki asiaan liittyvät kustannukset, kuten mahdolliset rahdit ja 10% uudelleenvarastointimaksu, vähennetään maksetusta määrästä. Maksun palautus voidaan jättää suorittamatta jos tuotteen rahti ei ole vakuutettu asiakkaan toimesta.

Haku