Tehdas

Monster Factory, tarjoaa valmistus- ja testaustilat Monster Pineland-putkivahvistimille ja Visual Clone-kitaroille. Toimenkuvaan kuuluu myös putkivahvistimien ja kitaroiden / bassojen huolto, korjaus ja modifointi, sekä oheistarvikemyynti ja Outlet Corner. 

Monster Pineland & Visual Clone Guitars suunnittelu ja valmistus

Monster Pineland-putkivahvistimien rakenne noudattaa läheisesti vanhakantaisten HiFi-putkivahvistimien suunnittelussa käytettyjä mitoitus- ja valmistusmetodeja. Käsityönä valmistetut Monster-muuntajat, laaja rakennetekniikan- ja audiosignaalin varioinnin tuntemus antavat perustan äärimmäisen dynaamiselle audiovasteelle. Rakennefilosofia sisältää tarkoituksellisen ylimitoituksen, yhdistettynä uusiin suunnittelu innovaatioihin, klassisia konsepteja kunnioittaen. Jokaisen Monster Pineland-vahvistinmallin piirikytkennät ja mekaaninen sijoittelu on toteutettu laajan tuotekehityksen tuloksena.

Vahvistimien suunnittelu ja valmistus on tehty CE- ja RoHS-normistot huomioiden. Monster Pineland-putkivahvistimet sisäänajetaan, säädetään ja soitetaan 24h kestävän testiajon ja laatukontrollin aikana ennen luovutusta. Monster Pineland-putkivahvistimet ja kaapit voidaan varustaa myös mittatilaustyönä tehdyllä Monster flight casella.

Visual Clone Guitar-projekti aloitetaan esikuvan mukaisen, alkuperäisen valmistajan tuotteesta tai alkuperäisen valmistajan lisenssiosista. Kitara käy lävitse ainutlaatuisen, täysin käsityönä tehtävän, erittäin tarkan ja yksityiskohtaisen kloonaus / vanhennus-prosessin. Tapauksesta riippuen, VCG-prosessi sisältää myös kloonatun kitararemmin ja kitraralaukun. Valmistusmetodit ovat jalostuneet 30-vuotta kestäneellä kokemuksella & motivaatiolla ja ne poikkeavat täysin yleisesti käytössä olevista sarjatuotantometodeista. Tämän vuoksi valmistamme tarkimmat instrumenttikloonit fysiikaltaan ja audiovasteeltaan. Jokainen Visual Clone Guitar-projekti on Taideteos, joka on tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön motivoivan ja monipuolisen soitettavuuden kanssa.

Takuu ja tuotetuki

Monster Pineland & Visual Clone Guitars-tuotteella on 5 vuoden takuu ostopäivästä alkaen ensiostajalle. Putkilla ja kaiuttimilla rajoitettu takuu (3kk). Palvelemme puhelimen- tai emailin välityksellä kaikissa korjaus-ja huolto-kysymyksissä.

Historia

Monster–putkivahvistimien tuotekehitys alkoi Forssassa vuonna 1969. Taito Mäntymaan päämääränä oli suunnitella ja valmistaa yhteistyössä laajan muusikkoryhmän kanssa vahvistinperhe, jonka tärkeimmät ominaisuudet olisivat monipuolinen ja onnistunut äänimaailma sekä kestävä sähkömekaaninen toteutus.

Näiden lähtökohtien seurauksena Monster-putkivahvistimet olivat kuuluva osa suomalaisten bändien lavakalustoa 1970-luvun alkupuoliskolla.

Vuonna 2003 esiteltiin toisen sukupolven, täysin käsityönä tehtävä, vuonna 1969 aloitettuun tuotekehitykseen perustuva Monster Mexican-tuoteperhe. Nyt on tullut aika esitellä täysin uudistettu 2016 Monster Pineland-tuoteperhe, sekä Visual Clone Guitars- ja Tribute Series-tuoteperheet.

Monster Tiimi

Taito Mäntymaa, (Radio/TV-mekaanikko), pitkä historia musiikin, audiotekniikan ja elektroniikkasuunnittelun kanssa. Monster-putkivahvistimien perustaja.

Juha Mäntymaa, (Elektroniikka-insinööri, AMK), soittanut kitaraa 48-vuotta, intohimoinen kitaransoiton-, kitaroiden- ja putkivahvistimien tutkija. Monster Mexican & Pineland-vahvistinperheiden suunnittelija ja valmistaja sekä Visual Clone-kitaroiden ja Tribute-sarjan suunnittelija ja valmistaja. Kotimaan ja ulkomaan markkinointi.

Juha ja Taito Mäntymaa

Haku