Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaustiedot

Kiitos mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan! Jotta voisimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, on mielestämme tarpeen, että viestintämme on oston / tilauksen jälkeen henkilökohtaista. Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin ja vastaamaan jokaiseen kyselyyn henkilökohtaisesti. Tuotteemme sisältävät optioita, kun olette suorittanut oston / tilauksen, saatte meiltä sähköpostia tai puhelinsoiton haluttujen optioiden ja toimitusehtojen vahvistamiseksi yhdessä.

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan 100% käyttövalmiudessa, ellei toisin mainita. Toimitamme tuotteitamme maailmanlaajuisesti, ennakkoon maksettuna, täysin vakuutettuna lähettäjän toimesta (kulut sisältyvät lähetyskustannuksiin).

Maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. ”Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lähetyskulut

Tuotteitamme toimitetaan kotimassa Postin tai Matkahuollon välityksellä ja ulkomaille Postin välityksellä. Ilmoitamme lähetyskulujen suuruuden optioiden ja toimitusehtojen vahvistamisen yhteydessä, jotka perustuvat sijaintiin, kokoon ja painoon. Lähetyskulumme ei sisällä lisäkustannuksia, kuten tuontiveroa, tuontitullia, välityspalkkioita jne., koska näistä kustannuksista vastaa vastaanottaja / asiakas. Kun tilaus on lähetetty, lähetämme sähköpostiviestin, joka sisältää seurantanumeron. Lähetykset on vakuutettu lähettäjän toimesta, joka sisältyy lähetyskuluihin.

Takuut ja palautukset

Takaamme tuotteillamme olevan 100% käyttövalmiuden. Teidän asiakastyytyväisyytenne on meidän tärkein tavoitteemme. Tuotteillamme on rajoitettu 5-vuoden takuu ensiostajalle, laitteen takuusinetin pysyessä koskemattomana, putkilla ja kaiuttimilla on 3kk rajoitettu takuu. Takuukorjaukset ja palautukset käsitellään tapauskohtaisesti harkintamme mukaan. Tarjoamme 48 tunnin hyväksymisjakson Monster Amplifier- tai Visual Clone Guitar-tuotteille. Jos ette ole tyytyväinen tuotteeseen, ilmoittakaa meille 48 tunnin kuluessa tuotteen saapumisesta. Käsittelemme palautuksen tapauskohtaisesti, jonka jälkeen on mahdollista lähettää tuote takaisin samalla pakkausmateriaalilla ja samassa kunnossa kuin se lähetettiin. Mikäli takuu tai palautusoikeus (48h tuotteen vastaanottamisesta lukien) ovat voimassa, asiakas vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat mainitun tuotteen lähettämisestä meille vakuutettuna. Palautusten yhteydessä kaikki asiaan liittyvät kustannukset, kuten mahdolliset rahdit ja 10% uudelleenvarastointimaksu, vähennetään maksetusta määrästä. Maksun palautus voidaan jättää suorittamatta jos tuotteen rahti ei ole vakuutettu asiakkaan toimesta.

Haku